gluténmentes bambusz gourmet tészta 250g | Pasta Natura

Pasta Natura

Gluténmentes
Bambusz tészta, 250g

Ha egy finom, első számú étkezéshez számtalan kedvező tulajdonsággal rendelkezik, próbálja ki a PASTA NATURA gluténmentes bambuszliszt tésztát. A bambusz antibakteriális, antioxidáns és remineralizáló tulajdonságokkal rendelkezik. Miért nem hozza ezeket az előnyöket egy jó tészta ételbe? Türelmesen várjuk a lassú szárítást alacsony hőmérsékleten, hogy kiváló minőségű tészta készüljön, amely szilárd marad a főzés után. A tésztát, mint tudod, "al dente" -nek kell enni. Bronz rajzot használunk, amely tésztát durvává és porózusá teszi, készen áll a szószra. Összetevőinkben nem talál állati eredetű termékeket: bambuszliszt tésztáinkkal finom vegán ételeket készíthet.

Casareccia - natúr

Ár és vásárlás

Fusilli - natúr

Ár és vásárlás

Penne - natúr

Ár és vásárlás

További információk

Főzési idő: 9-10 perc


Összetevők: kukoricaliszt, riszliszt, 8% bambuszrost


A jó bambuszliszt tészta

A PASTA NATURA bambuszliszt tészta minden szempontból finom: világos színű és könnyű ízű, félig a fehér spárga és az articsóka között. Az első tanfolyam elkészítése bambuszliszt tésztával tiszta szerelmi gesztus az asztalnál ülő emberek számára: a bambusz hasznos tulajdonságai valóban sokak és nagyon fontosak a test számára. Könnyű és ízletes ételeket készíthet, amelyek különleges alkalmakra alkalmasak.


A bambuszliszt táplálkozási tulajdonságai

A bambusz rendkívüli tulajdonságai és sokoldalú felhasználása szempontjából "növényi acélnak" tekinthető. Ez a különféle kultúrák hagyományos étrendjének része, antibakteriális, antioxidáns és demineralizáló tulajdonságokkal rendelkező élelmiszer. A PASTA NATURA úgy döntött, hogy ezeket a jótékony tulajdonságokat egy jó tésztaételbe hozza, és bambuszliszt tésztát javasolt. A klasszikus formában kapható bambuszliszt tésztában gazdag szálakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. A szénhidrátok és a fehérjék fogyasztása kiegyensúlyozott az egészséges és valódi étrend érdekében. Természetesen gluténmentes, celiakia, magas koleszterinszintű és székrekedéssel küzdők számára alkalmas. Hozza az asztalára egy teljesen innovatív tészta ételt, magas tápértékkel és számos jótékony tulajdonsággal.

Főzési tippek

Ínyenc recepthez, tápláló és íz szempontjából kiegyensúlyozott, próbálja ki a PASTA NATURA bambusz tésztát csirkével és cukorborsóval. Ha másféle és ízletes vegán receptet keres, próbálja ki néhány lila káposzta és zöldség-alapú krémmel. Könnyű és gyors ételhez, amely megfelel a napi táplálkozásnak, készítsen bambuszliszt-fusillit citrommal, apróra vágott petrezselyemmel és parmezánnal. A PASTA NATURA kiváló főzési tulajdonságokkal rendelkezik, továbbra is szilárd a harapáshoz és nem túlfőzi: minden étel mindig "al dente" lesz, és minden recept sikeres lesz.

Tápanyagtartalom

Energiatartalom
1391 kJ/329 kcal / 16% RDA
Zsír
1.6 g / 2% RDA
melyből telített zsírok
0.2 g / 1% RDA
Szénhidrát
68 g / 26% RDA
melyből cukor
2.9 g / 3% RDA
Rost
8.8 g
Fehérje
6.5 g / 13% RDA
0.003 g / 0% RDA

*RDA (Reccommended Dietary Allowance) - ajánlott napi tápanyagbevitel

Csatlakozz közösségünkhöz

megtalálsz minket a közösségi oldalakon